Bel ons vandaag nog
015 / 500 800

Van den Wijngaert & Partners: accountants - belastingconsulenten

Beloftes

Klik op een belofte om er meer over te lezen.

1. Persoonlijk

U bent geen dossiernummer. En uw bedrijf bestaat niet enkel uit cijfers en letters. Mensen, daar gaat het om. Ook en vooral in zaken. Net als elk individu is ook elke onderneming uniek. Uw firma vergt een aanpak op maat, een opvolging op uw leest geschoeid. Dus bieden we u een vast aanspreekpunt aan, steeds eenzelfde vertrouwenspersoon: uw eigen dossierbeheerder.

2. Luisterbereidheid

Hoe weten we of we u en uw onderneming kunnen bijstaan zonder u eerst beter te leren kennen? Graag investeren wij tijd in uw onderneming, uw ambities en uitdagingen. Daarom bieden we u ons eerste gesprek vrijblijvend en kosteloos aan. Steek van wal, vertel ons uw financiële en fiscale dromen en nachtmerries. Want praten kost geen geld en we zijn een en al oor!

3. Ervaren

Voor in totaal meer dan 40 jaar aan ervaring bevindt zich onder ons dak. Een fiscale encyclopedie aan kennis en kunde, zomaar voor het grijpen. Van een eenmanszaak tot multinationaal bedrijf, we waren en zijn hun rechterhand, hun rots in de economische branding. Degelijke diploma’s vormen een mooie start, maar niets gaat boven 40 jaar aan vakervaring.

4. Eerlijk

We zijn er om u te adviseren, om u met raad en daad bij te staan. En niet om de waarheid te verbloemen of om u naar de mond te praten. Dus zijn we steeds rechtdoorzee. Die openheid en rechtlijnigheid vindt u bijvoorbeeld ook terug in onze erelonen. Geen oppervlakkige omschrijvingen, niet met dubbelkrijt geschreven. Transparant en kristalhelder. Correct, tot achter de komma. Want eerlijk duurt nog steeds het langst.

5. Uitgebreid

Voor denken en werken in vakjes, is bij ons geen plaats. Onze medewerkers werken niet op automatische piloot. Ze kennen zichzelf en hun collega’s. Ze weten wie van ons team over welke kennis beschikt en roepen indien gewenst de hulp van een specialist ter zake in. Afhankelijk van uw onderneming en behoeften wordt deze op continue basis opgevolgd door een of meerdere personen binnen ons team, elk met hun eigen specialisaties.

6. Vrijgevig

Tot op het bot gepassioneerd door ondernemerschap, halen we ongelofelijk veel voldoening uit het met raad en daad bijstaan van bedrijven, klein en groot. Hen zien groeien. Hen zien glunderen. Dat is onze kick! Nog vóór u klant wordt, geniet u al van onze passie en weetjes. Hetzij via onze periodieke nieuwsbrief via e-mail, hetzij via een of meerdere sociale media (LinkedIn, Twitter of Facebook).

7. Snel

Uw onderneming is net als een Formule 1-wagen. Elke seconde dat u niet kan rijden, is een verloren seconde. Kruist een fiscaal probleem uw pad? Denkt u na over nieuwe uitdagingen? Een plotse vraag over uw financiën? Een simulatie, evaluatie of tussentijdse situatie nodig? Dan rijdt u de pits binnen en moet het snel gaan. Want naast kennis en ervaring verwacht u van uw accountant ook snelheid en accuraatheid. Kortom, ‘pits-top-advies’ en een degelijke eerstelijnszorg!

8. Paraat

Bij uw keuzes en beslissingen bent u als ondernemer vaak afhankelijk van externe partijen, zoals uw bankier of accountant. En bij uw financiële en fiscale vraagstukken, is tijd van essentieel belang. Is het dan niet een geruststelling te weten dat u bij ons steeds binnen de 24 uur een eerste advies krijgt? Niks ‘wachttijd’, geen verloren ‘wachtdagen’! Bij ons is geen plaats voor bureaucratie. Paraat staan is een kwestie van daden, niet van woorden.

9. Kort op de bal

De balans van vorig boekjaar? Wat zegt dat over uw onderneming van vandaag? Zeker dat uw beeld over uw bedrijf nog steeds overeenkomt met de werkelijkheid? In tegenstelling tot de cijfers en letters in uw boekhouding, beweegt en evolueert uw zaak iedere dag opnieuw. Dus is het een kwestie van bij de zaak te blijven en kort op de bal te spelen. Daarom krijgt u sowieso na ieder kwartaal een tussentijdse situatie! Een zeer gewaardeerd hulpmiddel voor onze klanten…

10. Bij de pinken

Politici lossen problemen op van zodra ze zich stellen, zo wordt beweerd. Maar uw bedrijf kan zich dergelijke luxe, zulke laksheid, niet veroorloven. Problemen en uitdagingen ruim op voorhand zien… Proactief ingrijpen en bijsturen… Dat maakt het verschil aan de finish. Dat is succesvol ondernemen. Slaap op uw twee ondernemende oren, wij houden een vooruitziend oogje in het zeil.

Meer weten? Samenwerken?

Bel naar 015 / 500 800 of mail ons. Vragen staat vrij.


Gratis tips en advies?

Schrijf je in voor onze periodieke nieuwsbrief.


Laatste blogposts

Zelfstandige of schijnzelfstandige?
Ook geregistreerd kassasysteem uitgesteld tot 2014
Nieuwe regels opeisbaarheid BTW en factuur opgeschort tot 2014
Vacature: ervaren dossierbeheerder
Megadatabank fiscus nadert met rasse schreden

Volg ons op Facebook