Bel ons vandaag nog
015 / 500 800

Van den Wijngaert & Partners: accountants - belastingconsulenten

Boekhouding

U focust zich 100% op uw doel, wij op de rest.

U biedt een prachtig product, een ijzersterk merk, service als geen ander aan? En u werkt zich te pletter, vol passie voor uw vak? Succes gewaarborgd, twijfelen wij niet aan! Maar hoe zit het met de cijfertjes, de paperassen? Aan alles gedacht? Piekfijn in orde?

Alles staat of valt met een degelijke boekhouding waarin de puntjes en de komma’s op de juiste plaats staan. Niet alleen voor u, maar ook voor uw klanten, leveranciers, uw bankier en … de Fiscus! Opgelet, boekhouding behelst heel wat meer dan enkel debet-credit & actief-passief.

Bedrijfsdoorlichting, jaarrekeningen & tussentijdse situaties opstellen, verifiëren,… Allemaal standaard in onze service. Maar ook advies bij elke fase van uw bedrijf, waardebepalingen, opvolgingstechnieken, raadgevingen op financieel vlak, budgetten en strategische plannen opschrijven, u bijstaan bij gesprekken met banken, kostprijsberekeningen maken, mee uw liquiditeiten beheren,…

Bij u ter plaatse of bij ons op kantoor? Aan u de keuze. Één van uw eigen medewerkers verzorgt de getalletjes? Perfect! Dan is een periodieke externe controle en/of centralisatie de kers op de taart. Want uw boekhouding, die moet smaken! Contacteer ons vrijblijvend, praten kost geen geld.

Wij zorgen voor…

Meer weten? Samenwerken?

Bel naar 015 / 500 800 of mail ons. Vragen staat vrij.


Gratis tips en advies?

Schrijf je in voor onze periodieke nieuwsbrief.


Laatste blogposts

Zelfstandige of schijnzelfstandige?
Ook geregistreerd kassasysteem uitgesteld tot 2014
Nieuwe regels opeisbaarheid BTW en factuur opgeschort tot 2014
Vacature: ervaren dossierbeheerder
Megadatabank fiscus nadert met rasse schreden

Volg ons op Facebook